Winkelwagen

Update levering en veiligheid coronavirus

Justin Regterschot op 30 maart, 2020

Update 2 augustus 2020: Alle bestellingen worden dit moment op tijd verzonden en we hebben geen vertraging.

Verbeterhaar.nl blijft in samenwerking met PostNL en bpost producten leveren. Tijdens deze periode met alle maatregelen rondom het coronavirus is het belangrijk om voorzichtig te zijn en zoveel mogelijk thuis te blijven. Wij hebben er daarom goed over nagedacht hoe we jullie toch gewoon kunnen blijven voorzien van alle producten.

In ons magazijn gaan we met grootse zorg om met elkaar en met de producten en hanteren we strenge hygiëne regels. Ook wordt het virus niet overgedragen via post of pakketten, dus daar zijn geen zorgen over (bron: RIVM). Wel nemen ons warenhuis en onze vervoerders extra maatregelen om de gezondheid van medewerkers, klanten en partners zo goed mogelijk te waarborgen. Dit betekent dat de bezorger niet meer vraagt om een handtekening voor ontvangst. De handtekening wordt zelf door de bezorger gezet om zo contact met de ontvanger te voorkomen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met een van onze medewerkers via mail klantenservice@verbeterhaar.nl, per telefoon 020 261 9150 of via de live chat op onze website (tijdens kantooruren).

Levertijden Verbeterhaar.nl
Wij leveren enkel uit voorraad. Op werkdagen voor 23.59 besteld, is morgen in huis. Mocht een product niet voorradig zijn dan kun je je inschrijven voor een e-mail-notificatie op de productpagina. Je ontvangt dan een e-mail wanneer het product weer voorradig is, en krijgt daarbij nog eens extra korting ook.

Onze bestellingen worden geleverd van dinsdag tot en met zaterdag door onze vervoerders PostNL en bpost. Wanneer de levertijd op de website onverhoopt meer dan 2 werkdagen afwijkt van de daadwerkelijke levertijd, zullen wij je hierover informeren en ons maximaal inzetten voor de best mogelijke oplossing. Mocht je in de tussentijd zelf twijfels hebben over de levertijd van je bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Voor 23:59 besteld op: Levering op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


Levering door PostNL / bpost
Nadat een pakket is verzonden ontvang je een track and trace code. De bestelling wordt eenmaal bij je aangeboden. Ben je niet thuis dan kan onze vervoerder ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus. Indien onze vervoerder het pakket niet bij de buren aflevert, wordt het pakket bezorgd bij een post afhaalpunt waar het pakket gedurende 7 dagen afgehaald kan worden. Verbeterhaar.nl kan geen invloed uitoefenen of en bij welke buren je pakket wordt aangeboden. Mocht de bestelling niet afgeleverd of opgehaald worden dan komt het pakket naar Verbeterhaar.nl retour.

Verzendkosten
Bij bestellingen onder de € 35 bedragen de verzendkosten in Nederland en België: € 2,95. Bestellingen worden GRATIS geleverd in Nederland en in België vanaf € 35.

Mocht je aan de hand van bovenstaande informatie nog vragen hebben, neem dan contact op met een van onze medewerkers via mail klantenservice@verbeterhaar.nl, per telefoon 020 261 9150 of via de live chat op onze website (tijdens kantooruren).

Hartelijke groeten,

Het team van Verbeterhaar.nl