Bono's exclusieve lentekortingen: tot 20% op allesBekijk de kortingcodes

De 'big-3' producten die kunnen helpen bij erfelijke haaruitval

De 'big-3' producten tegen erfelijke haaruitval

Erfelijke haaruitval (Alopecia Androgenetica) kan een behoorlijke impact hebben op het zelfvertrouwen. Het kan zelfs zo vervelend worden dat het een groot deel van je leven gaat beheersen. Je denkt de hele dag door aan niets anders dan de haaruitval en je bent constant bezig met het vergelijken van jouw haar met het haar van iemand anders. Telkens wanneer je wat haren verliest, raak je in paniek. Voor deze mensen is kaalscheren simpelweg geen oplossing. Maar wat kun je doen tegen erfelijke haaruitval? In dit blog bekijken we de 'big-3' producten die je kunnen helpen bij de verzorging van je haar en hoofdhuid.

Man met inhammen door erfelijke haaruitval

[1] Lotion tegen haaruitval

Spectral DNC -N lotion tegen haaruitval, met Nanoxidil

Onze Spectral DNC-N lotio bevat Nanoxidil 5%, een ingrediënt dat bedoeld is voor de dagelijkse verzorging van de hoofdhuid. Deze lotion is een cosmetisch product en mag in de (web)winkel verkocht worden. Het is bedoeld om de hoofdhuid te verfrissen en verzorgen.

Een ander ingrediënt tegen erfelijke haaruitval is minoxidil. Dit ingrediënt is al ruim 35 jaar op de markt en wordt al jaren voorgeschreven tegen vroegtijdig haarverlies. Minoxidil 5% is voor mannen en de 2% variant is voor vrouwen.

Supplementen voor haargezondheid

Het tweede product uit de 'big-3' producten tegen haaruitval is een supplement of een medicijn tegen haaruitval. Artsen schrijven Finasteride voor om de kaalheid te bestrijden. Finasteride remt de werking van DHT. Hierdoor worden de haarzakjes niet meer verschrompeld en kunnen er weer 'normale' haren geproduceerd worden. Niet iedereen wilt Finasteride slikken in verband met de bijwerkingen zoals impotentie, depressie en pijnlijke en gezwollen borsten

Foligain haargroeicapsules tegen haaruitval

Voor diegenen die de voorkeur geven aan natuurlijke opties, bieden we supplementen zoals FOLIGAIN Haargroei Capsule. Deze bevatten een mix van vitaminen, mineralen en plantenextracten, waaronder Saw Palmetto, en zijn bedoeld om de algemene gezondheid van het haar te ondersteunen.

Haargroei stimulerende Shampoo

DS Laboratories Revita shampoo tegen haaruitval

Het laatste product uit de 'big-3' hebben we shampoos zoals de Revita Shampoo Regenepure DR en Foligain Shampoo voor Mannen of voor Vrouwen die ingrediënten bevatten die gericht zijn op de algehele verzorging van haar en hoofdhuid. Deze producten zijn ontwikkeld om het haar te reinigen en te verzorgen. De keuze tussen deze shampoos is persoonlijk en we raden daarom aan om de individuele productpagina's door te nemen of ons blog te lezen over welke shampoo tegen haaruitval het beste is.

Resultaten: wat kan je verwachten?

Onze klanten delen vaak hun positieve ervaringen met deze producten, waarbij ze merken dat hun haar en hoofdhuid in goede conditie blijven. Het is belangrijk om te onthouden dat de resultaten variëren per persoon en afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder de algemene gezondheid en genetica.