Winkelwagen

Over ons

Verbeterhaar is in 2013 opgericht met als doel om wetenschappelijk bewezen producten tegen haaruitval toegankelijk te maken voor mensen met haaruitval. Er zijn veel producten op de markt waarvan wordt geclaimd dat ze de beste oplossing tegen haaruitval zijn. Helaas is dit vaak niet waar en betaalt de consument een hoop geld voor een product wat niet of nauwelijks werkt.

De producten die Verbeterhaar verkoopt tegen haaruitval hebben een FDA keurmerk, zijn klinisch getest of bevatten ingrediënten waarvan is bewezen dat deze een positieve werking hebben m.b.t. haaruitval. Hierdoor weten de klanten van Verbeterhaar dat zij goed zitten. De klinische onderzoeken zijn ten alle tijden beschikbaar voor de klant. Je vindt ze op de productpagina of kan contact opnemen met de klantenservice om hiernaar te vragen.

In 2017 heeft Verbeterhaar de website vernieuwd met als doel om het de klanten nog gemakkelijker te maken. Klanten kunnen er nu ook voor kiezen om de producten op een frequente basis geleverd te krijgen d.m.v. een abonnement. Daarnaast zal Verbeterhaar zich ook op andere haarproducten gaan richten dan alleen de producten die werken tegen haaruitval.

"Luxe beauty producten toegankelijk maken die je normaal gesproken
alleen kan vinden in een exclusieve salon, apotheek of bij een bekend persoon in de kast."

Persoonlijk
Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Iedere klant is anders en verdient het om naar geluisterd te worden. Je kunt ons gratis bereiken via 020 261 9150 of via het contactformulier. De klantenservice kan je helpen met het beantwoorden van vragen of advies geven m.b.t. bepaalde problemen zoals bijvoorbeeld haaruitval. 

Service
Gratis advies en altijd gratis bereikbaar
Gratis verzenden vanaf €35
Voor 23:59 besteld, is morgen in huis
Discrete levering
 9.0/10 uit meer dan 450 thuiswinkelwaarborg reviews