Winkelwagen

Over ons

Verbeterhaar is in 2010 opgericht met als doel om mensen met haarverlies te helpen om aan te beste producten te komen, voor een scherpe prijs. Er zijn een hoop onbewezen producten op de markt, waarvan wordt geclaimd dat het wondermiddelen zijn. Helaas is niets is minder waar.

Haarverlies is een vervelend probleem, wat het zelfvertrouwen flink kan aantasten. De oprichter van Verbeterhaar heeft hier zelf ook last van gehad, en wilde daarom een platform creëren waar mensen met haarproblemen terecht konden om informatie te winnen en/of om klinisch bewezen producten aan te schaffen voor een scherpe prijs.

Alle haargroeistimulerende/anti-haaruitval producten op verbeterhaar.nl zijn wetenschappelijk bewezen en/of hebben ingrediënten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het werkt tegen vroegtijdig haarverlies.

In de loop der jaren heeft verbeterhaar.nl het assortiment uitgebreid, om ook andere hoofd- en haarproblemen te bestrijden. Inmiddels kun je bij ons terecht voor o.a. roos, schilfers, droog haar, beschadigd haar en haaruitval door wat voor oorzaak dan ook.

Onze specialisten op het gebied van haarproblemen staan voor je klaar. Heb je een vraag? Je kunt ons gratis bereiken via 020 261 9150 of via het contactformulier. De klantenservice kan je helpen met het beantwoorden van vragen of advies geven m.b.t. bepaalde problemen zoals bijvoorbeeld haaruitval.

Wat mag je van Verbeterhaar verwachten?
Gratis advies en altijd gratis bereikbaar
Gratis verzenden vanaf €35
✓ Bewezen producten tegen verschillende hoofd- en haarproblemen
Voor 23:59 besteld, is morgen in huis
Discrete levering (VBH als afzender)
✓ De goedkoopste prijzen van Nederland
 Gratis persoonlijk advies van specialisten op het gebied van haarproblemen
9.2/10 uit meer dan 1000+ thuiswinkelwaarborg reviews

Hoofdkantoor adres (geen bezoek)
Verbeterhaar
Westeinde 110
1511 MA Oostzaan
Nederland
info@verbeterhaar.nl

Warenhuis adres
Verbeterhaar.nl
Zeelandhaven 6,
3433 PL, Nieuwegein
Nederland