Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Belangrijke update: Feestdagen planning en bezorginformatie bij Bono

Belangrijke update: Feestdagen planning en bezorginformatie bij Bono

Met de feestdagen voor de deur willen we jullie graag op de hoogte brengen van onze aangepaste openingstijden en de planning van onze vervoerders. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat jullie bestellingen tijdig en efficiënt verwerkt worden, zelfs tijdens deze drukke periode.

Houd er rekening mee dat bestellingen die op feestdagen worden geplaatst, wanneer ons Bono magazijn gesloten is, de eerstvolgende werkdag worden verwerkt en verzonden. Dit betekent dat de levering van deze bestellingen pas de dag na verwerking zal plaatsvinden.

Openingstijden Bono's Magazijn:

Eerste en Tweede Kerstdag: Gesloten
Nieuwjaarsdag: Gesloten
Oudjaarsdag: Sluit om 16.00 uur
Nieuwjaarsdag: Heropent vanaf 16:00 uur voor orderverwerking
Overige (feest)dagen: Geopend voor verwerking bestellingen

Planning van onze vervoerders:

Op Eerste Kerstdag: Geen pakketten opgehaald
Op Tweede Kerstdag: Pakketten opgehaald
Op 30 en 31 december: Pakketten alleen door PostNL opgehaald
Op Nieuwjaarsdag: Pakketten opgehaald door PostNL & DHL NL

Houd er rekening mee dat er op beide kerstdagen en Nieuwjaarsdag geen bezorgingen plaatsvinden. Dit geldt ook voor brievenbuspakketten.

Status van Zendingen:

Door de feestdrukte kunnen er vertragingen optreden in de levering van je bestellingen. De Track & Trace weblinks van de vervoerders zijn mogelijk niet direct zichtbaar, en ook wij ervaren soms vertraging in het ontvangen van updates. We verzoeken je om pas navraag bij ons te doen als de Track & Trace na 3 werkdagen nog niet zichtbaar is.

We begrijpen dat dit een belangrijke tijd is voor je en wij waarderen je geduld en begrip. Ons team zet zich volledig in om ervoor te zorgen dat jullie bestellingen zo snel en soepel mogelijk verwerkt worden.